Logotip l´Oca Underground

Benvingut al web de L'Oca

L’Oca Underground, com a companyia, va sorgir de la passió que un grup d’amics, músics i cantants, sentíem pel teatre, a Badalona l'any 1998.
Entusiamats, doncs, pel teatre musical, gènere que combina precisament teatre i música d’una manera tan harmònica, el nostre referent més important ha estat, des dels orígens, el teatre musical nord-americà i anglès, però també ens hem endinsat en altres formes d’aquest gènere, com el teatre alemany dels anys 30, a través de les cançons de Bertolt Brecht i Kurt Weill.
Vam iniciar-nos en el món escènic creant espectacles basats en cançons dels musicals més emblemàtics. La nostra voluntat de defugir el concert estricte ens va portar a la creació d’espectacles amb dramatúrgia pròpia i a la necessitat d’adaptar les lletres de les cançons al català per a fer-les absolutament entenedores al públic, sempre amb gran respecte al text original i amb el rigor que la música imposa. Així doncs, dramatúrgia pròpia i adaptació al català de les lletres han estat premisses fonamentals dels nostres muntatges.
En dues ocasions, els espectacles que hem presentat han girat exclusivament al voltant de les cançons de Stephen Sondheim (lletrista i músic), considerat el compositor més important i renovador del teatre musical modern...
Llegir més ->

Contacta'ns amb un clic!

Formulari de contacte


facebook twitter